Ethjem+5+ars+jubileum+baerumsverk+

5-års jubileum

Bli med på jubileumsfesten

Et Hjem fyller 5 år, og i den anledning inviterer vi til jubileumsfest 9.-12. mars. 

Alle nettbutikk og butikkunder får:

Alle butikkunder får også trekke et lodd med muligheten til å få opptil 50% rabatt på hele handelen!

Benytt deg av 10% rabatten

For å benytte deg av 10% rabatten i nettbutikken, bruk rabattkoden under:

Jubileum10

*Rabattkoden kan ikke kombineres med allerede nedsatte varer. For å bruke rabattkoden, kopier koden over og lim den inn i «kupongkode» i handlekurven. Ved spørsmål, ta kontakt med oss på netshop@ethjem.no.

Spesialtilbud

God vekst gjennom 5 år

Et Hjem åpnet dørene for første gang mars 2018, med butikkansvarlig Heidi i spissen. Hun ønsket å skape en klassisk, europeisk og eksklusiv butikk som kunne utfylle søsterbutikk Verket Interiør som har skandinavisk stil. De første merkevarene som kom inn døren var Fogia, Englesson, Team 7, Designers Guild, Baobab, og Kristensen:Kristensen, som vi også fører i dag.

To år senere fikk Et Hjem As og Verket Interiør ny daglig leder, Anette Qvale Patrocollo. Hun ønsket å ta inn flere kjente merkevarer til Et Hjem, som Missoni, Louise Roe, Voluspa m.fl., som er bestselgere i dag. I tillegg satset vi på belysning, og fikk inn store, populære belysningsleverandører som Louis Poulsen og Hadeland Glassverk.

I dag er vi en interiør- og møbelbutikk med egen tekstil- og belysningsavdeling. Vi har bred kunnskap og erfaring innen alle felt, og hjelper gledelig med å style ditt hjem!

En butikk for hele Norge

Midt i koronapandemien, våren 2021, startet vi nettbutikken vår, og har nå kunder fra sør, øst, vest og nord. Målet vårt er å tilby eksklusivt interiør og møbler til hele Norge, og mesteparten av butikkens utvalg finner du på ethjem.no. 

Bli bedre kjent med oss

Heidi+butikkansvarlig+ethjem+fogia+jord+sofa+skogsberg+lykter

Heidi Walter-Johnsen

Butikkansvarlig, 5 år på Et Hjem

Heidi er butikk- og innkjøpsansvarlig på Et Hjem. Hjemme har hun dekorert med flere bestselgere fra butikken, som Flowerpot lampe fra &tradition, lykter fra Skogsberg & Smart, puter fra Designers Guild, håndklær fra Missoni, og sengesett fra Mille Notti. 

Hun liker godt Jord modulsofa fra Fogia som hun sitter i. 
«Sofaen er designet av Luca Nichetto, har nydelige tredetaljer, og er unik på grunn av bevegelige armlener.» forteller hun.

Heidi mimrer tilbake til koronapandemien, og husker godt hvordan store møbler som sofaer og lenestoler ble solgt over gjerdet. 
«Vi hadde en enorm vekst i 2020 og 2021 til tross for stengt butikk, det var utrolig gøy.»

Kirsti+interiørkonsulent+ethjem

Kirsti Øian Otterstad

Interiørkonsulent, 5 år på Et Hjem

Kirsti liker alle leverandørene våre, men holder en ekstra knapp på Gubi. «Gubi har mye kult» sier hun. Kirsti har jobbet med interiør hele arbeidslivet, og har jobbet med mange stilarter. 

Et Hjem har egen tekstilavdeling med tekstiler fra Poesi, Designers Guild , Jab og flere. Tekstilene kan brukes til nye møbler, trekke om gamle møbler, puter, gardiner og mer. «Jeg liker å følge moten på hvordan man bruker tekstiler, og tenker helhet. Vi elsker å hjelpe kunden skape et hjem

Kirsti oppfordrer alle kundene våre til å ta med bilder og  tekstilprøver når de skal i tekstilavdelingen. «Ta med prøver, så finner vi nye tekstiler som passer det du allerede har.»

Christine+kallemo+team7+ethjem

Christine Sletsjøe

Belysningsansvarlig og interiørkonsulent, 5 år på Et Hjem

For kun to år siden startet vi belysningsavdelingen vår som Christine er ansvarlig for. «I dag har vi både kjente belysningsleverandører som Louis Poulsen, Hadeland Glassverk og Gubi, men også unike belysningsleverandører som House of Holmedal, Flavia, Vaughan Designs, Tala, Oi Soi Oi og Globen.» sier hun. 

Christine har tidligere jobbet som møbeltapetserer og har en forkjærlighet for møbler av god kvalitet. Hennes favorittleverandører er Källemo og Team 7. «Både Källemo og Team 7 har vakre miljøbevisste møbler av høy kvalitet og godt håndverk.» sier hun.

Christine beskriver Källemo som «møbler som blir til kunst, og kunst som blir til møbler.» Deres møbler blir designet av både kunstnere og møbeldesignere. Se Källemo sitt utvalg her. Christine har et Flaye spisebord fra Team 7 hjemme. «Team 7 er en grønn produsent, de bruker kun naturlige materialer og bruker trær fra egne skoger i Østerrike.» sier hun.

«Vi har mange fornøyde kunder, som setter pris på at vi hjelper de.» sier Christine. Hun har i flere anledninger fått gaver fra kundene sine som er strålende fornøyd med servicen.

Stine+bongusta+merke+ethjem

Stine Pedersen

Nettbutikkansvarlig på Et Hjem i 1 år, og interiørkonsulent på Verket Interiør i 4 år.

For kun 2 år siden ble nettbutikken etablert, og ett år senere tok Stine over ansvaret sammen med butikkansvarlig Heidi og markedsansvarlig Camilla. 

Stine elsker fargekombinasjonene til den nye merkevaren Bongusta, i tillegg til at gulv- og veggteppene er laget for hånd i India. «Jeg liker alle fargene, men holder en ekstra knapp på den grønne. Bongusta har et ungt uttrykk som jeg liker veldig godt.» sier hun og legger til «Det jeg liker best med Et Hjem er at daglig leder og butikkansvarlig handler inn mye kult og nytt som man ikke ser alle steder.»

Anette+mazo+tmbo+lenestol+ethjem

Anette Q. Patrocollo

Daglig leder, 2 år på Et Hjem

Anette kom til Et Hjem As og Verket Interiør As som en frisk pust for 2 år siden. Hennes lange erfaring innen bransjen har gitt butikkene nye og spennende muligheter.

Visjonen for Et Hjem er å skape den totale designdestinasjonen sammen med Verket Interiør. «Gjennom Et Hjem kan vi leke oss litt med de klassiske merkevarene, og morsomme, unike, fargerike it-produktene. Vi gleder oss til de neste fem årene!» forteller hun.

Hun sitter i TMBO lenestol fra Mazo, en unik dansk leverandør som tilfører noe nytt og funky som skiller seg ut fra andre danske leverandører. «TMBO lenestolen er stor, fluffy og har et godt prisalternativ. Jeg syntes Mazo fortjener mer oppmerksomhet og jeg er glad vi har leverandøren i vår butikk.» legger hun til.

Team7+merkevare+sofabord+tre+glass+europeisk+klassisk+stil+ethjem
Vi er den eneste forhandleren av Team 7 i Norge
Ethjem+5+ars+jubileum+louispoulsen+jess+gubi
Nettbutikkansvarlig Stine (t.v.), belysningsansvarlig Christine og butikkansvarlig Heidi (t.h.)
Fogia+merkevare+bollo+lenestol+supersolid+object1+ethjem
Fogia er et av våre bestselgende merkevarer
Facebook
Email
WhatsApp
Skroll til toppen

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.