Et hjem-

4 interiørfavoritter til hytta som vi tror du vil elske!

Det florerer av koselige og lune hytter der ute. Vi har plukket ut fire interiørtips til hytta vi tror du vil elske!

1. Velg lamper som gir stemningsbelysning

De munnblåste og håndslipte krystallkulene fra Hadeland Glassverk henger i mange hytter! De finnes i en rekke farger og slip, og kan henge i trebjelker eller metallbaldakiner. Designer: Maud Gjeruldsen Bugge.

De nydelige krystallkulene kan kjøpes hos oss. Pris fra 3000,-.
Den kule og skulpturelle bordlampen designet av Åsa Ingrosso. Pris med skjerm 3.590,-.

2. Velg telysholdere i farger. Fargen amber gir nydelig fargespill på en mørk vinterkveld

Disse nydelige telysholderne fra Skogsberg & Smart skaper en lun og koselig stemning både i hytte og hus. Lyktene fås i seks farger (Grønn, Amber, Klar, Smoky Blue, Smoky Grey, Rosaline), og 3 størrelser (Large, medium og mini). Pris fra 550,-

På bildet vises fargene Amber, Clear og Smoky Blue i str. medium (pris 1095,-) Kjøp lyktene her!


Duftlysene fra Paia Copenhagen
er en nyhet hos oss, og alle lysene er laget av 100% organiske soyabønner. Lysene kommer med og uten duft. Pris 395,- stykk.

Lyktene fra AYTM er fine å ha inne og ute, og kommer i tre størrelser (Høyde 30,5 – 40,5 – 47,5). De har ulike glassfarger; blå på den minste, orange på den mellomste og røkgrå på den største.

Pris: minste 1020,- mellomste 920,- og største 1325,-

3. Mønstrede puter og gulvtepper fra Kilim som gjør det ekstra koselig

Vi har et herlig utvalg av puter og gulvtepper fra Kilim i ulike varme toner. Pris fra 835,-. Ta kontakt med butikken på butikk@ethjeminterior.no eller på tlf. 932 37 130.

4. Skinnfeller fra Shepherd gjør det ekstra lunt å sitte både inne og ute!

En klassisk interiørfavoritt som er tidløs og praktisk, og hvert saueskinn er unikt i både form og farge. Av langhåret har vi farge sort (1.650,-), caramel (1.745,-) og hvit (1.650,-). Av korthåret har vi ulike gråtoner (pris fra 2.750,-).

Vår søsterbutikk Verket Interiør har mye fint fra ulike møbelleverandører som Cuero og Fredericia, varme pledd fra Silkeborg og lamper fra Secto!

Facebook
Email
WhatsApp
Scroll to Top