LOUIS POULSEN-DAGER

Louis Poulsen-dager 14.-17. september 2023 er over! Følg med for flere kampanjer ved en senere anledning.

Vi gir deg 10% på alle bordlamper fra Louis Poulsen, som klassikeren Panthella, nyheten PH 2/2 Question Mark eller fargerike AJ mini m.fl. Den danske belysningsprodusenten Louis Poulsen ble grunnlagt i 1874. Merkevaren streber ikke bare etter å designe vakre lamper, men også å forme lys, samt skape atmosfærer som får folk til å føle seg vel, både inne og ute. De har som mål å skape blendingsfri, behagelig belysning som øker livskvaliteten og skaper en perfekt atmosfære for enhver anledning.

Ta kontakt med oss

Besøk oss på Bærums Verk, kun 20 minutter fra Oslo, med gratis parkering, eller kontakt oss på  +4793237130 eller butikk@ethjem.no

Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.