MEDLEMSTILBUD

Det er ingen aktive medlemstilbud akkurat nå.

TILBUD 8.-23. juni 2024:

15% på et kjøp 8.-23. juni 2024 med bruk av tilsendt rabattkode. Alle nyhetsbrev-kunder har mottatt rabattkoden i nyhetsbrev den 8. juni. 

Tilbudet er kun gyldig 1 gang i nettbutikken www.ethjem.no, og rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabatter, salgs- eller kampanjevarer.

For å bruke rabatten, kopier koden i nyhetsbrevet du mottok fra oss og lim den inn i «kupongkode»-feltet i handlekurven. Kontakt oss på netshop@ethjem.no ved spørsmål.

Egg holder | Gul fra Sagaform
Påskekrukke | Høne fra Sagaform
Påskekrukke fra Studio Safaform
Skroll til toppen

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.