Kvinnelige designdager

Kvinnelige designdager

Et Hjem ønsker å hylle kvinnelige designere gjennom kampanjen Kvinnelige Designdager 4.-8. mars.

I denne perioden gir vi gode rabatter på utvalgte produkter designet av kvinnelige designere fra &tradition, FDB Møbler, Fogia, Kristensen:Kristensen, Louis Poulsen, Skogsberg & Smart m.fl.

På kvinnedagen 8. mars inviterer vi til et eksklusivt foredrag med designer av Krystallkule, Maud Gjeruldsen Bugge.
Vi gir 10% på alle bestillinger denne dagen og Maud vil stille til rådighet til valg av Krystallkule for de som ønsker det.

Giveaway!

Ved kjøp av to eller flere krystallkuler i perioden 4. – 8. mars er du med i trekningen av den dyreste krystallkulen du har handlet! Vi trekker én vinner 8. mars og vinneren blir kontaktet på mail.
Du kan også bli den heldige vinneren av et SØS sofabord fra FDB Møbler ved å delta på vår Instagram.
Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli med i trekningen av en Copenhagen vegglampe fra &tradition!

TILBUD

Facebook
Email
WhatsApp
Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.