Blogg drink 2

Pimp opp drinkene med store isbiter

Overrask gjestene dine med ekstra store isbiter, og frys isbitene med spiselige blomster eller ingredienser du har brukt i drinken. De ekstra store isbitene fra W&P Design holder drinken kald lengre og gjestene dine har kanskje ikke sett så store isbiter før? Ingredienser finner du lengst ned i bloggartikkelen.

Alkoholfri Vannmelon Spicy Margarita

Alkoholfri Vannmelon Spicy Margarita

Ingredienser (for 2 drinker)
1 stk appelsin
1 stk lime
4 dl vannmelon i terninger
2-3 cm fersk jalapeno
2 ts strøsukker
Stor isbit fra Et Hjem (valgfritt)

Gjør slik
Press saften ut av appelsinen og limen. Del vannmelonen i mindre terninger. Del opp små biter fra jalapeno. Miks appelsinsaft, limesaft, melon, jalapeno og sukker i en mikser. Putt oppi en stor isbit og hell drinken over, gjerne mens gjestene ser på. Vel bekomme!

Alkoholfri jordbær & rabarbra mojito

God, enkel & alkoholfri jordbær & rabarbra mojito

Ingredienser (for 2 drinker)
Rabarbrasirup:
500 gram rabarbra
3 dl sukker
1 dl vann

Drinken:
250 gram ferske jordbær
Saft fra 1-2 stk lime
Isbiter
1,5 dl rabarbrasirup
3 stk kvister av mynte
2 dl kullsyrevann
Stor isbit fra Et Hjem (valgfritt)

Gjør slik
Rabarbrasirup:
Vask og del opp rabarbra i tynne skiver og legg dem i en kasserolle sammen med sukker og vann. Kok opp og la den småkoke i ca. 10 minutter. Sil av rabarbraene godt. Hell oppi en flaske og la den kjøle seg ned.

Drinken: Vask og rens jordbærne og legg dem i en mikser. Tilsett lime, is, din rabarbrasirup og myntebland. Miks til du får en jevn konsistens. Tilsett kullsyrevann og hell opp i ønskede glass. Dekorer med myntebland, jordbær og gjerne store isbiter.

Farris med isbiter (jordbær, lavendel og stemor)

For å dekorere isbitene har vi kun brukt spiselige blomster, blader og frukt som jordbær, mynteblad, lavendel og stemor. Er du usikker, så hør med en blomsterbutikk. God 17. mai!

Facebook
Email
WhatsApp
Scroll to Top