Heading-SlowdownStudio-EtHjem

Pledd som veggkunst

Et pledd er ikke lenger bare et pledd. Nå skal det aller helst være et flott stykke kunst.
Pledd som veggkunst har blitt en stor trend og noen av de mest populære pleddene som brukes er de vakre fra Slowdown Studio. 

Samarbeid med kunstnere verden over

Slowdown Studio  ble grunnlagt av den Australske designeren, Marc Hendrick i 2015. 
Det moderne livsstilsmerket hyller individualitet og kunstnerskap, og resultatet er en samling levende, unike kunstverk som er både funksjonelle og vakre.

Slowdown Studio samarbeider med kunstnere verden rundt for å lage unike og kule pledd, tepper, plakater og annet unikt interiør. 

Bruke i sofaen eller henge det på veggen?

Pleddene fra Slowdown Studio er vevd i 100% bomull der 25% er resirkulert. Disse kvalitetsteppene kan du fint bruke i parken, i sofaen eller til sengen. Eller sleng deg på trenden og heng pleddet på veggen som kunst. 

Mange spør om hva som er den beste måten å henge pleddene på. Noen velger å henge pleddene med klips eller noen enkle spiker, andre velger å ramme inn pleddene.  Her står valget hva son passer best hjemme hos deg. 

Facebook
Email
WhatsApp
Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.