Møbel- og interiørbutikk på Bærums Verk

Velkommen til oss

Et Hjem er en møbel- og interiørbutikk som ble etablert i mars 2018. Butikken ligger i idylliske omgivelser på handelsstedet Bærums Verk, kun 20 minutter fra Oslo Vest. Vi tilbyr hele 1000 kvm med møbler, tekstil og belysning i klassisk og tidløst design, og ikke minst får du god veiledning av våre erfarne interiørkonsulenter.

Møbler for hytte, hjem og fritidsboliger og et bredt utvalg av gaveartikler til enhver anledning.

Vi håper å se deg snart!

Nettbutikk

I tillegg til vår butikk på Bærums Verk kan du utforske vår nettbutikk med et utvalg fra våre leverandører. Her finner du alt fra møbler og belysning til pledd og gaveartikler.

Er det noe du er på jakt etter eller har spørsmål om? Send gjerne en mail til netshop@ethjem.no, så hjelper vi deg!

Et Hjem

I U2. etasjen som vender ut mot Verksgata finner du vår butikk, Et Hjem. Med vår unike beliggenhet finner du også unike møbler og lamper som du ikke finner alle andre steder. Vi kan hjelpe deg med å finne de perfekte tekstilene til de nye gardinene eller veilede deg gjennom jungelen av belysning. Du kan regne med å få personlig og profesjonell hjelp fra hyggelige damer som virkelig kan sitt fag!

 

Et Hjem forhandler merker som Saxo Living, Team 7, Kristensen & kristensen, &Tradition, Fogia, Louis Poulsen, Flavia, Hadeland Glassverk, Skogsberg & Smart, Slowdown Studio, Missoni m.fl.

 

Er det noe du er på jakt etter eller har spørsmål om? Send gjerne en mail til butikk@ethjem.no, så hjelper vi deg!