lafuma+solstoler+fransk+design+produksjon+ethjem

TEKSTILAVDELINGEN VÅR

Ønsker du å skape et mer personlig hjem? Vi ser en økende trend med ekslusive tekstiler til gardiner, liftgardiner og stoppede møbler i de norske hjem. Kundene ønsker et personlig uttrykk og utfordre sansene med komponerte farger og mønster. Våre interiørkonsulenter har lang erfaring med tekstiler, og hjelper til med alt fra å fornye små soner i hjemmet, til å bygge opp hele fargepaletten fra start til slutt. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Tekstilavdeling+tekstil+søm+ethjem+bærumsverk
Foto: Et Hjem
Jab-tekstil-gardin-ethjem
Foto: Larsen

Du velger tekstil, vi fikser resten for deg

1. Du velger tekstil

Besøk oss på Bærums Verk for å se alle tekstilene våre. Du kan låne med prøver hjem.

tekstilogsøm-tekstilvalg-ethjem

2. Vi måler riktig lengde for deg

Vi tilbyr hjemmebesøk for å måle lengde og gi forslag til oppheng. Du får også kjøpt oppheng hos oss.

tekstilogsøm-mål-ethjem

3. Systuen syr for deg

Vi sender tekstil og mål til systuen vi har et samarbeid med, og de syr gardinene dine.

tekstilogsøm-sy-ethjem

4. Vi monterer for deg

Når bestillingen din ankommer oss, så avtaler vi hjembesøk for å montere for deg.

tekstilogsøm-montere-ethjem
Foto: JAB

Stort utvalg

I vår tekstilavdeling finner du tekstiler som bomull, viskose, ull, silke, lin og syntetiske fibre, med vevsmetoder som broderi, brokade, velur, chenille og mønstertrykt. Våre dyktige interiørkonsulenter guider deg til å velge riktig tekstil for ditt bruk. Leveringstid på gardiner og liftgardiner er ca. 2-3 uker.

Foto: JAB
Foto: Larsen
Tekstil+søm+tekstilavdeling+janechurchill+liftgardin+puter+hotellfølelse+ethjem+bærumsverk+gardinoppheng+kjøkken
Foto: Jane Churchill
Tekstil+søm+tekstilavdeling+colefaxandfowler+gardin+puter+hotellfølelse+ethjem+bærumsverk+gardinoppheng+seng
Foto: Colefax and Fowler

Hvordan holde huset svalt om sommeren?

For å holde huset svalt om sommeren er det lurt å velge gardiner eller liftgardiner med blackoutfôr. Hos oss finner du alt fra tekstiler som velour til lin, og vi fôrer det tekstilet du vil ha med blackoutfôr, slik at du får lystette gardiner i den stilen du liker. Leveringstid på gardiner og liftgardiner er 2-3 uker.

Vi ser en økning av kunder som ønsker å skape hotellfølelsen hjemme med eksklusive tekstiler. Gardinene skaper et lunt og koselig hjem, og rammer inn rommet.

Våre tekstilleverandører

I vårt tekstilutvalg finner du Poesi, som har engelske tekstilfabrikker som, Colefax and Fowler, Jane Churchill, Larsen, Manuel Canovas, GP&J Baker, Mulberry, Osborne & little, Nina Campbell, Matthew Williamson, Riis Interiør som har Designers Guild, Ralph Lauren, William Yeoward, og Jab som har Jab, Carlucci, Chivasso.

Tilsammen tilbyr de et rikt utvalg tekstiler i uendelig farger, mønster og materialer, som kan brukes på alt fra gardiner til møbler.

Tekstil+søm+tekstilavdeling+colefaxandfowler+gardin+puter+hotellfølelse+ethjem+bærumsverk+fornyemøbler+trekkom
Foto: Colefax and Fowler
Tekstil+søm+tekstilavdeling+colefax+gardin+puter+hotellfølelse+ethjem+bærumsverk3
Foto: Colefax and Fowler

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Besøk oss på Bærums Verk, kun 20 minutter fra Oslo, med gratis parkering, eller kontakt oss på  +4793237130 eller butikk@ethjem.no

Skroll til toppen

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.