Trender i 2022 nettmagasin

Trender i 2022

Lurer du på hvilke materialer, former og farger du vil se mye av i 2022? Vi har slått hodene sammen, lest, snakket med to dyktige interiørstylister, og her er vår trendrapport for 2022.

Fargepaletten blir mørkere

I 2022 blir Japandi stilen mye mer framtredende, og med det følger en mørkere fargepalett, flere organiske former og naturlige materialer. Japandi stilen er en blanding av den Skandinaviske og den Japanske stilen. Stilen derfineres med «hygge» (hjemmekoselige følelsen av hygge) fra den Skandinaviske stilen og «wabi-sabi» (finne skjønnhet i ufullkommenhet) fra den Japanske stilen (kilde).

Hjemmene i 2022 blir derfor mer lune og har flere behagelige og praktiske møbler. Møblene blir mer mobile, og vi investerer i modulsofaer, flere puffer, krakker og lignende som enkelt kan flyttes på. Vi ønsker å omgi oss med bærekraftige og håndlagde møbler og interiør med lang levetid. Materialene vi vil se mer av i 2022 er stein, valnøtt, teak, bambus, velur, organisk lin og bomull.

Trender i 2022 nettmagasin

I bildet: Formakami | Supersolid Object 1 | Keglen bordlampe (kun i butikk) | Alas Bowl (nyhet, kommer snart) | Collect pute (nyhet, ikke i butikk) | Barba

Trender i 2022 nettmagasin

Blått og rust

Hvis blå er en av dine favorittfarger, kan du slippe jubelen løs. I 2022 vil vi nemlig se mye mer av sterke blåfarger og brente rustfarger. Vi anbefaler å velge blått og rust på mindre interiørobjekter som lamper, pledd og vaser. Det vil skape et mer kunstnerisk, moderne og interessant uttrykk.

I bildet: Develius modulsofa (bestillingsvare, kun i butikk) | PH Mini (bestillingsvare, kun i butikk) | Mother Nature

Trender i 2022 nettmagasin

Visste du at vi hjelper deg med planløsning og tegner nye løsninger passet for dine behov?

Interiørstylistene svarer

Interiørstylistene svarer-eh

I bildet: Barba | Gatto | PH 5 Mini (i butikk) | Supersolid Object 1

Facebook
Email
WhatsApp
Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.