lafuma+solstoler+fransk+design+produksjon+ethjem

HAGEMØBELDAGER

Velkommen til Hagemøbeldager 4.-7. april, med 15% rabatt på hagemøbler fra Hillerstorp og Nardi, og 20% rabatt på hagemøbler fra Lafuma.

I butikken har vi utstilt Village sofagruppe, Tennessee lenestol og Himmelsnäs sofagruppe fra Hillerstorp, og Komodo sofa, Aria sofabord, Spritz bord, Doga Relax lenestol, Doga spisestol og Rio spisebord fra Nardi, i tillegg til en rekke ulike solstoler fra Lafuma!

Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.