PROSJEKT

Er du interiørdesigner, interiørarkitekt, eller eier av en bedrift som trenger nye møbler?

Vi hjelper deg med gode priser på møbler og interiør fra de beste merkevarene i bransjen, og spanderer frakten i Oslo, Bærum, Asker og omegn. 

På Et Hjem og vår søsterbutikk Verket Interiør AS, bestående av de tre butikkene Verket Interiør, Kjøkkenverket og Lilleverket, får du alt du trenger innen møbler og interiør. Til sammen fører vi over 200 merkevarer som Kristensen & KristensenEnglessonHouse of HolmedalLouis Poulsen, diverse tekstilleverandører, Carl Hansen & SønEilersenLK HjelleSecto DesignString FurnitureYgg & LyngOliver FurnitureChamois m.fl.

Ta kontakt med daglig leder Anette Qvale Patrocollo på anette@verketinterior.no for en uformell prat.

Scroll to Top

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.