KUNDEFORDELER

Er du allerede nyhetsbrev-kunde hos oss?
Det er hyggelig å ha deg som kunde hos oss! Som Et Hjem-kunde mottar du gode tilbud, tidlig informasjon og fordeler rett i e-posten din. Ønsker du å dele dine erfaringer som nyhetsbrev-kunde, du kan kontakte oss på netshop@ethjem.no.

Er du ikke medlem i vårt nyhetsbrev?
Trykk på knappen under for å melde deg på og fyll ut nødvendig informasjon. Etter påmeldingen vil du motta en e-post fra oss innen 2-3 minutter med en personlig rabattkode som gir deg 10% på ditt første kjøp*.

* For å bruke velkomstrabatten, kopier koden i e-posten du mottok fra oss og lim den inn i «kupongkode»-feltet i handlekurven. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, kan kun brukes én gang, gjelder kun på ethjem.no og skal ikke deles med andre. Koden du mottar er gyldig i 1 år, og kan brukes når du ønsker innenfor det tidsrommet.

Ønsker du ikke å være nyhetsbrev-kunden vår lenger?
Du kan alltid melde deg av vårt nyhetsbrev ved å enten klikke «unsubscribe from this list» nederst i våre nyhetsbrev eller kontakte oss på netshop@ethjem.no

Skroll til toppen

Bli Et Hjem-kunde

* Må fylles ut

Velkomstrabatt

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta en velkomstrabatt på 10% som du kan bruke på et helt kjøp på ethjem.no. Velkomstrabatten er gyldig i 1 år, kan kun brukes en gang og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Merk! Velkomstrabatten blir sendt til mailen du har registrert hos oss, og det kan ta 2-3 minutter før du mottar koden. Hvis du ikke har mottatt koden etter 30 minutter, sjekk søppelpost eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.

Ved å huke av boksen ovenfor samtykker du til at vi kan sende deg nyhetsbrev. For å melde deg ut igjen, klikk "meld meg av nyhetsbrevet her"-linken i bunnen av alle nyhetsbrev du mottar fra oss, eller kontakt oss på netshop@ethjem.no.